koronatrening

Styret i Askim PK har vedtatt å starte med en forsiktig åpning for egentrening i hula f.o.m. mandag 20 april. Gjennomføringen vil selvsagt være basert på myndighetenes retningslinjer. Alle skyttere som ønsker å trene må foreta en forhåndspåmelding, slik at styret til enhver tid kan sikre en trygg trening.
Vi har lagt ut en egen poll på facebook, hvor medlemmer kan foreta påmelding. Det vil være kun 3 plasser på hver treningstime. Her vil førstemann til mølla gjelde.
Treningskveldene blir mandag, onsdag og torsdag, med følgende trenigstimer:
kl. 18:45 – kl. 19:30
kl. 19:30 – kl. 20:15
kl. 20:15 – kl. 21:00
Det er kun medlemmer med egne våpen som kan delta. Det er foreløpig ikke anledning for klubben å låne ut klubbvåpen til trening. Skyteleder for kvelden vil kunne selge diverse rekvisita og ammunisjon dersom noen ønsker dette.
Det vil ikke være anledning til sosialt samvær på klubbkontoret.
Vi håper likevel at dette kan være et lite lyspunkt for de som er sugne på litt trening.

Styret