Klubbens nye websider

I kategorien

merket med

Nye websider 2023

Av

min lesing


Websidene til Askim Pistolklubb har i over 10 år vært en sentral kommunikasjonskanal og kilde til informasjon for både nye og gamle medlemmer og eventuelle besøkende som er interessert i klubben. Over tid har det blitt mye informasjon, som også har krevd mye å holde ved like, så nå var det tid for å rydde opp i både struktur og innhold og ikke minst et mer oppdatert design tilpasset digitale medier anno 2023.

Fra 1. til 15. november jobbes det med å:

  1. Rydde opp i gamle sider og gammelt innhold slik at det som presenteres er oppdatert og relevant.
  2. Publisere nytt innhold som anses relevant for målgruppene a) klubbens medlemmer og b) potensielt nye medlemmer.
  3. Oppgradere den visuelle profilen og det grafiske designet slik at det blir mer tidsriktig og egnet til bruk på moderne digitale flater som f.eks. mobiltelefon.

Ny struktur

Tankene bak den nye strukturen er at vi har to ulike målgrupper (medlemmer og ikke-medlemmer) med tre ulike interesseområder (klubben, sportsskyting og interne medlemssider). Dette er gjenspeilet i navigasjonen på toppen av sidene slik at det skal være enkelt å navigere seg frem til rett innhold.

Kunngjøringer er fremdeles en viktig del av sidene, men siden oppdateringsfrekvensen ikke er veldig høy har dette blitt tonet noe ned på sidene. En oversikt over alle tidligere publiserte kunngjøringer er fortsatt med, og nye vil bli synlig på forsiden som tidligere.

Frykt ikke – gammelt innhold er ikke borte!

De nye sidene baserer seg på den samme plattformen som har vært brukt i klubben i mange år. Det vil også si at ikke noe innhold blir borte/slettet, bare gjemt bort og arkivert. Hvis det er noe du savner eller leter etter og ikke finner, så kan du ta kontakt med webansvarlig for å finne tilbake til det gamle innholdet.

Tilbakemelding om forbedringer

For at websidene skal være nyttige og relevante er det viktig at vi får tilbakemelding om feil, mangler og generelle forslag til forbedringer. Det er ikke sikkert at alle behov kan løses, men hvis vi ikke vet om det kan vi ikke prøve å gjøre noe med det. Alle oppfordres derfor til å bruke skjemaet på kontaktsiden og sende tilbakemelding til webansvarlig.

Vi beklager ulempene dette medfører mens arbeidet pågår, men håper at alle medlemmer og besøkende på våre sider vil se på dette som en forbedring verdt å vente på.